Ingatlan kereső

Családi ház

„Boldog az, aki otthon boldog” – Lev Tolsztoj

Mindannyian vágyunk egy saját házra, amit otthonnak hívhatunk. Ha megálmodta otthonát, és elérkezett az idő, hogy álmait valóra váltsa, keressen minket bizalommal!

Két évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, és kiváló szakembereink precíz munkájával bármilyen egyedi megoldást kivitelezünk.

Mottónk: Műszaki probléma nem létezik, csak anyagi!

Felújítás: Családi ház ; Lakás

Ha nem szeret kormányablakba, okmányirodába járni, ne tegye! Mi elintézzük Ön helyett!

Cégünk nemcsak a teljes felújítást vállalja, hanem a felújítandó lakások, irodák hivatalos ügyintézését is, hogy Önnek több ideje maradjon megtervezni, hogy milyennek szeretné látni felújított ingatlanját.

Több, mint 20 éves tapasztalattal, és egy csoport profi szakemberrel valóra váltjuk elképzelésit! Legyen szó a falak kibontásáról régi családi és társasházakban, vagy speciális építésnyílás kiváltásról, esetleg új fürdőszobát szeretne, ránk bízhatja a felújítást! A tapétázástól, a vezeték hálózat kiépítéséig, velünk nem csak pénzt és időt spórolhat meg: nyugodt lehet végig a munkálatok alatt, a végeredmény minőséget fog tükrözni.

Természetesen a lakásfelújítás során használt anyagok kiváló minőségéről is gondoskodunk, hogy később ne fordulhassanak elő a következő problémák: penész, allergia, asztma.