Property Search

Városunk ifjú lakosaink mozgásigényét 23 közterületi játszótér szolgálja. A közterületen található játszótereken túl – a 2008-ban elnyert pályázatnak köszönhetően – már közintézmények (17 intézmény) területén kihelyezett játszóeszközökön is végzünk állagmegóvási és karbantartási feladatokat. Ez összességében 380 korszerű játszóeszköz, épített műtárgy folyamatos karbantartását, javítását jelenti társaságunk számára.

A játékokat Budaörs Város Önkormányzatával közösen, egy független szakértő céggel minősíttettük. Minden egyes hinta, mászóka és csúszda megfelel a MSz EN-1176-os és 1177-es szabványnak és ennek megfelelő tanúsítási lappal rendelkezik

Munkatársaink rendszeresen ellenőrzik az ütéscsillapító anyag állapotát és helyrehozzák az esetleges sérüléseket, hetente két alkalommal takarítanak és ürítik a szemeteskukákat, ütemterv szerint kaszálnak, cserjét vágnak, karbantartják a szökőkutakat (5 db) és az ivókutakat (10 db).

Külön ügyelünk az ujj-, és fejbeszorulási helyekre: ha megrongálódott játékot találunk, a lehető leggyorsabban javítjuk, a szükséges elemeket cseréljük.
A köztéri játszóterek zömét az elmúlt években bekeríttettük. Őrző-védő szolgálat zárja és járőrözve vigyázza ezeket, este 8 és reggel 7 óra között.
Kellemes kirándulások helyszíne a város három tanösvénye: a Tűzkő-hegyen, a Nap-hegyen és a Törökugratón. Társaságunk ügyel az ide tartozó padok, növényzet, ismertető információs táblák és a különböző mozgásfejlesztő eszközök állapotáért.