Ingatlan kereső
Képek
Google térkép
Google Street View
Leírás

XI ker és Budaörs határán a Farkasréti út mellékutcájában  br.155nm-es,  új építésű ,prémium kategóriás ikerház, saját  telekkel eladó.

Fsz-en :kialakításra kerül: egy szép nagy modern stílusú amerikai konyhás étkezős nappali terasz és kertkapcsolattal, 1dolgozó-vendég-tároló szoba lehetőséggel, fürdőszoba, külső tároló, 2gk-nak parkolási lehetőség, saját elkerített kizárólagos kert.

Em-en található: 4 szoba, fürdőszoba és egy nagy panoráma tersz

A házban gyönyörű igényes ajtók, ablakok, belső terek, modern fürdők, nívós szaniterekkel beépítve kerülnek kialakításra. A burkolatok egyéni izlés szerint választhatók!!!!!!!

Az extrákhoz tartozik: elektromos redőnyök, klímatizálás, riasztó rendszer, távirányításos kapuk, kaputelefon, rendezett füvesített kert stb. A házban igény szerint padló és radiátoros fűtés biztosítja a meleget.

Szobák napfényesek, déli fekvésűek panoráma ablakokból a szép látvány tárul elénk
Az épület statikai adottságai még lehetővé teszik a variálhatóságot a fő falakon kívül, a válaszfalak teljesen szabadon áthelyezhetők, kisebb-nagyobb szoba vagy darabszám is módosítható!!!!!!!!!!!!! Saját kizárólagos elkerített kert kb 384nm

Ára: 126Millió Ft

 Ha kell a hitel ügyintézésnél is segítünk

Alap jellemzők
Referencia szám : 1346Ár : HívásSzintek : 0Szobák : 0Félszobák : 0WC-k : 0Fürdőszobák : 0Építés éve : 0
Helymeghatározás
Emelet : 0
Sajátosságok
Készülékek
Környék

-

Szobák0
Fürdőszoba0
Parkoló0
Mellékletek0
Referencia szám : 1346
Hívás

Mellékletek

Nincs melléklet csatolva

Ügynök információk