Immobiliensuche

Budaörsi uszoda

A Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand néhány éve nyílt meg. A korszerű uszodában tanuló- és versenymedence is található. A feltöltődni vágyók pedig a wellness részlegben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait.

A budaörsi sportlétesítmény 2010-ben nyitotta meg kapuit. A komplexum mind a sportolásra, mind a wellnessre vágyó vendégek igényeit kielégíti. Ugyanakkor lehetőséget ad a környékbeli gyerekeknek az úszás elsajátítására, a 25 méteres medencében időnként versenyeket is rendeznek.

Úszómedence

A versenymedence tíz sávval rendelkezik, a kezdők pedig egy 16 méteres medencében tanulhatnak. Az úszásoktatás alatt a tanmedencét csak a foglalkozás résztvevői vehetik igénybe.

Wellness részleg

A wellness részlegben jakuzzi, szaunák és gőzkabin is található. A pezsgőfürdő frissítő hatását egyszerre tíz ember is élvezheti. A részlegben továbbá két nyolc személyes szauna és hűsítő dézsafürdő áll a fürdőzők rendelkezésére.

Strand

A szabadtéri részen egy 33 méteres úszómedence és egy élményelemekkel megspékelt gyermekmedence várja a strandolókat. A strandon pihenőágyak szolgálják a napozók kényelmét. Az aktív mozgásra vágyók igényeit a frissen felújított, homokos röplabda pálya elégíti ki. A külső részen továbbá egy magas színvonalú büfé is várja a vendégeket.

http://bvuss.hu/

On Line Squash Club

Az On Line Squash Club 1992. őszétől üzemel. Magyarországon ez volt az első olyan épület, amely kifejezetten fallabdázóknak készült, kiegészítve a fitness lehetőségével, figyelembe véve a rendezvényekhez szükséges igények kielégítését. A megnyitás első napjától feltett szándékunk volt, hogy meghatározó szerepet vállaljunk a magyar fallabda életében.

Kiegészítő szolgáltatásaival az On Line nem csak az amatőr sportolók kedvét igyekszik kielégíteni, hanem az élsportolók és az utánpótlásnevelésre alkalmas helyszínt ad, szakszerű edzők közreműködésével. A klub dolgozói edzői és a klub vezetése egyaránt odaadó munkát végez azért, hogy junior, női és férfi többszörös országos bajnokokat neveljen föl biztosítva nekik a rendszeres és szisztematikus edzés lehetőségéet.

A sportolni vágyókat a kezdőtől a haladóig, a juniortól a senior korosztályig, nőket és férfiakatat egyaránt, nyitástól zárásig oktatják. Közülük kerülnek ki az On Line Fallabda Egyesület tagjainak többsége.

A klub öt nemzetközi minősítésű pályával rendelkezik. A vendégtér méretének köszönhetően kb. 200 néző kísérheti figyelemmel a klubban megrendezett versenyeket. 2012-ben nyitottuk meg 100m2-es aerobic termünket. Aktuális órarendünket ide kattintva tekintheti meg. A felújíott emeleti kondicionáló terme minden igényt kielégítő fitnesz-erősítő és kardió gépekkel van felszerelve, mérete közel 200 négyzetméter, melyen kb. 30 sportoló tud egyszerre kényelmesen edzeni. A teljességhez hozzátartozik, hogy vendégeink sportolás után, a szolárium, a szauna és a szakszerű masszázs szolgáltatásait is igénybe vehetik.

A megnyitás óta kialakult bérlettulajdonos törzsközönség, amely Budapest és vonzáskörzetéből érkező magénszemélyek, családok, kis-, közpes- és multinacionális cégek dolgozóiból áll, mely cégeknek igény szerint rendez a klub versenyeket. Pl. többszört megrendeztük a Telekommunkiációs kupát, a Magyar Telekom vagy a Telenor háziversenyét.

A ház a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség hivatalos versenynaptárában meghirdetett versenyek közül minden évben számos amatőr, profi és utánpótlás versenyeknek szolgál helyszinéül, ezzel kapcsolódik az országos fallabda klubbok hálózatásba. A sportcentrum épülete szerencsés helyre épült, mert vendégeink a nyitott parkolónkban térítésmentesen, korlátlan ideig tudnak parkolni, vagy a hozzátartozók a néhányszáz méterre lévő hipermarketben intézhetik bevásárlásaikat.

Budaörsi Teniszcentrum

A Budaörsi Teniszcentrum 1997-ben nyitotta meg kapuit. A 16 salakos teniszpályából 3 center pálya méretű. Télen 6 pálya kerül lefedésre két hárompályás légtartásos sátorral. A fedett pályás szezon szeptember utolsó hetétől április végéig tart. Hangulatos klubházunk zuhanyzós férfi és női öltözőkkel, büfével, társalgóval várja a teniszkedvelőket.

Indoor golfcentrum

A Trend2 Nagykereskedelmi Központ területén működő Golf Centrum kimondottan csak a golfszezonon kívül (nov. 1-től február 28-ig) üzemel, beltéri gyakorlópályaként, hétfő kivételével minden nap.

ABS Sportcentrum